4. mai 2013

Et knappeproblem

Ingenting er så gøy når et strikkeplagg er helt ferdig montert og fått knapper. Her om dagen var jeg i strikkebutikken og skulle finne knapper til en jakke. Med godt mot gikk jeg mot knappehyllen, ja for det er jo sååå mange knapper at noen må jo passe! Tror jeg nesten hadde prøvd alle knappene for  å se hvilke som passet best til jakken.
Folk kom og gikk og jeg stod fortsatt i knappehyllen. Varmt begynte det også å bli. Etter sikkert en halv time kom en av de ansatte bort til meg. Tror hun forstod at jeg hadde et knappeproblem. Det hadde vel ikke gått 10 minutter før vi (eh, hun) fant noen knapper som jeg kunne leve med.

Sant skal sies at jeg er veldig konservativ når det kommer til knapper. Helst skal knappene gå i ett med plagget. Misunnelsen er stor når jeg ser hvor fargerike knapper andre bruker og at det faktisk passer. Kjenner at jeg ikke er der helt enda, men kanskje det kommer?

Tilbud på div garnsorter av Drops

Noe som er mye lettere er å finne ut hva slags garn og farge man skal kjøpe! Drops har i disse dager tilbud på blant annet Babymerino. Koster til vanlig 35kr, men selges nå til 23 kr. Synd at ikke garnprodusenter som Sandnesgarn og Dalegarn også har slike tilbud av og til.6 kommentarer:

 1. Knapper er virkelig vanskelig! Kjenner meg igjen i situasjonen ved å stå fryktelig lenge i knappeseksjonen.. Men veldig fine knapper på bildet over her :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fine knapper ja. Bare synd jeg ikke får brukt de!

   Slett
 2. Jeg er veldig glad i knapper, og bruker gjerne fargerike; men de må være gode å bruke! Har brent meg på "morsomme" knapper til barneklær med motiver, sånn at de er nesten umulige å kneppe. Så det må være praktisk, og gjerne pent:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også latt meg friste av morsomme knapper, men tenker også praktisk ja! Greit å kunne klare å knappe igjen fort når det kommer til utolmodige små :)

   Slett
 3. Knapper er ikke lett, helt enig! Men garnet du skriver om er bankers :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Rekner med det blir mer garnkjøp. Er jo litt penger å spare :)

   Slett