21. april 2013

Eksamenslesing vs strikking

Eksamensperioden har begynt og egentlig burde jeg lagt strikkingen HELT på hylla til jeg var ferdig med alle eksamenene. Slik blir det altså ikke. Strikketrangen blir ekstra stor i denne perioden. Jeg har også en tendens til å starte prosjekt på prosjekt. Veldig rastløs i denne perioden med andre ord.

Tenkte at noen småprosjekter kunne være greit å holde på med mens man var i eksamensmodus. Valget falt da på Mosters babystrømper. Sokkene er veldig greie, man strikker rillestrikk frem og tilbake og syr i sammen til slutt.  Fikk litt blod på tann så her ble sokk etter sokk ferdig i en fei! Veldig søte synes jeg og de sitter nok godt på foten til en baby som spreller.


Alle sokkene er strikket i diverse babyull. Fikk kvittet meg med litt garn, men nå har jeg mange smånøster som er igjen. Får finne på noe lurt  å gjøre med de, for i søpla havner de ikke.

Strikkefakta
Mønster: Mosters babystrømper fra Strikk til Nøstebarn
Garn: Diverse babyull
Strikkepinne: 2.5mm
12 kommentarer:

 1. Så fine strømper! :) Jeg har samme problemet i forhold til eksamensperioden. Burde så absolutt lagt bort alt av håndarbeid nå i en måneds tid, men det er jo så greit å ha noe å holde på med innimellom lesingen :)

  SvarSlett
 2. Takk for det :) Så lenge man klarer å legge strikketøyet fra seg igjen så er det jo greit. Men jeg sliter med at jeg blir sittende å strikke i mange timer istedenfor å lese :/

  SvarSlett
 3. Så søte sokker! Kjenner igjen trangen til å gjøre alt annet enn å lese når eksamen nærmer seg... Du må ha masse lykke til, og god lese-(strikke)uke :)

  SvarSlett
 4. Så søte de er! Og kule, glade bilder. Kanskje du kan bruke restene til et stripete par med alle fargene, eller en matchende stripete lue? Uansett helt enig i at søpla er uaktuelt sted for restegarn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenkte jeg skulle strikke noen par av Ullent eventyr sine babysokker som skal sitte godt på foten. Men tror jeg må ha en pause fra restegarnstrikking nå. Går fort lei av sånt strikk.

   Slett
 5. Kule sokker! Disse pluss ullent eventyr sine var de som holdt seg best på da mine barn gjorde forsøk på å kvitte seg med alt av sokker. Og eksamenslesing kan få det meste til å bli mer spennende, jeg har det aldri så strøkent i huset som før eksamen. Burde tatt litt flere nå, syne huset nå.

  Lykke til med lesingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det går i husrengjøring hos meg også i eksamensperioden. Man kan aldri støvsuge for mange ganger!

   Slett
 6. Supersøte! kan jo være greit med litt avveksling fra all eksamenslesinga :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja for all del, avveksling er greit for en liten stund. Men her er tendensen til at den "lille stunden" blir en halv dag. Ikke bra i det hele tatt!

   Slett
 7. Så søte sokker! Tror jeg må prøve meg på disse. Har nok av ubrukte garn liggende:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sokkene er veldig enkle å strikke. Greit med slike prosjekter innimellom :)

   Slett