20. mars 2013

Bella topp

Det kriblet veldig i strikkefingrene da jeg fikk tak i heftet "Babystrik på pinde 3". En del prosjekter ble lagt til siden slik at jeg kunne starte på Bella topp. Synes bladmønsteret er så fint! Garnet jeg har brukt er Drops babymerino i fargen lys gammelrosa. Strikkefastheten stemmer ikke helt med det som stod i oppskriften, men håper ikke det gjør så mye. Er veldig dårlig på dette her med strikkefasthet generelt. Burde blitt flinkere til å strikke prøvelapper.


Jeg har strikket i størrelse 18-24 måneder og har følgt oppskriften til punkt og prikke. Det eneste jeg synes er litt kjedelig med denne toppen er at det blir så stor åpning bak.


Jeg har kjøpt to knapper og lurer på om jeg skal bruke begge to. Vurderte også en stund om jeg skulle sy litt i sammen.  Hva har dere som har strikket denne toppen gjort?


Strikkefakta

Mønster: Bella baby (top)
Størrelse: 18-24 måneder
Garn: Drops babymerino
Garnmengde: 100g pluss litt av nøste nr 3
Pinner: 2.5mm og 3mm
10 kommentarer:

 1. Den vesten er bare SÅ utrolig søt! Og veldig pent strikket... Jeg må nok bare få meg det heftet, ser det er mange som har stor glede av det:) Har ingen bestemte råd om åpningen bak, men kan det være enklere å kle på en mini om hullet er stort og lukke med knapper ett påkledning?

  SvarSlett
 2. Ja det er mye fint i det heftet! Anbefales :) Ja jeg tenker at jeg prøver meg først med en knapp oppe, og hvis jeg synes hullet blir for stort så tar jeg og fester en knapp lenger nede.

  SvarSlett
 3. Så søt og yndig den ble i rosa:-) Har også strikket den og er enig i at åpningen bak er litt vel stor. Jeg sydde i to knapper men tror kanskje også det blir fint om man syr åpningen litt igjen og bruker bare én knapp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var inne og sjekket hvordan du hadde gjort det. Det ble to knapper bak denne gangen.

   Slett
 4. Såfin den ble. Jevnt og fint strikket :) Klør i fingrene -har lyst til å sette i gang med en selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha :) Det blir veldig jevnt med det garnet synes jeg. Forstår at det klør i fingrene :)

   Slett
 5. NYDELIG! :) Setter meg som følger, du har en kjempefin blogg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har satt meg som følger på din blogg også :)

   Slett