6. februar 2013

Babystrik på pinde 3

Det var inne på bloggen http://hobbyinfisert.blogspot.no/http://hobbyinfisert.blogspot.no/ at jeg først oppdaget det nye heftet til Lene Holme Samsøe. Jeg kjente med en gang at dette heftet måtte jeg bare ha!

Dermed startet jakten på hvor jeg kunne få tak i heftet. Da jeg søkte nettet fant jeg kun danske strikkebutikker som hadde heftet. Etter litt leting fant jeg Samsøe sin Facebookside, og der stod det at Sandnesgarn var forhandler. Jeg kontaktet dem for å se om jeg kunne finne noen strikkebutikker i distriktet som hadde det. Det virket ikke som at heftet var kommet i noen butikker her i området, men fikk vite at jeg kunne kjøpe det hos dem på fabrikkutsalget. Så da tok jeg turen ut dit og fikk kjøpt meg ett.

Heftet kostet 150 kr.


 Mens jeg var ute på fabrikkutsalget kjøpte jeg meg 4 nøster Sandnes mini duett 2.sortering. Da kostet et nøste meg 19 kr istedenfor 40 (eller hva det nå koster). For en stram studentlommebok passet det meg  bra!

Har ikke planer om å strikke noe fra heftet enda, men jeg liker å vite at heftet står i bokhyllen og venter!

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du har strikka, har lagt bloggen til i leseren min. Den boka er også på vei til meg, jeg bestilte den fra Danmark (Rasmilla) og gleder meg til den kommer!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Jeg vurderte også å kjøpe den fra Rasmilla, men så fant jeg den jo ute hos Sandnesgarn, så like så greit å slippe frakt :)

    SvarSlett