20. januar 2014

Osloanorakken i rosa

Osloanorakken fra Pickles ble julegave til en niese. Den er strikket i størrelse 3-4 år og var en smule stor til mottaker. Men satser på at hun vokser inni den før armene blir for korte!


Jeg har brukt garnet Nepal. Kjøpte inn 10 nøster, 5 av hver farge. Kan ikke si at jeg er så veldig fornøyd med garnvalget. Da jeg satt og strikket og hadde genseren på fanget klødde den. (Jeg har lett for å klø av garn, men likevel!) Da begynte jeg å angre en smule på at jeg hadde brukt dette garnet. Opprinnelig hadde jeg tenkt å strikke den i Alfa fra Sandnesgarn, men det hadde ikke butikken. Skal jeg strikke anorakken igjen blir det med et annet garn.


Mottaker er veldig glad i Hello Kitty og knappene ble deretter.Utenom garnvalget er jeg passelig fornøyd med hvordan resultatet ble, MEN sammensyingen under armene ble en smule katastrofe. Aner ikke hva jeg tenkte på da jeg sydde sammen, men pent ble det ikke. Jeg må med andre ord bli flinkere til å sy sammen plagg! 


Strikkefakta

Mønster: Oslo-anorakken
Størrelse: 3/4 år
Garn: Nepal
Garnmengde: Cerise 4 nøster + litt av nøste 5
Støvrosa 4 nøster
Pinnestørrelse: 5 mm

17 kommentarer:

 1. Så fin! Tenker meg at jenta ble veldig glad for denne her:) Tips til sammensyingen under armene: i stedet for å felle av masker både på bol og ermer, kan man bare sette dem over på en hjelpetråd. Da kan man maske sammen mot slutten, og det synes i hvert fall jeg er lettere å få til pent. Når det er sagt skal hun vel neppe gå med armene opp, så det går nok helt sikkert bra:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, DET var jammen et meget bra tips! Har jeg aldri kommet på :)

   Slett
  2. Det var ikke et dumt tips! Det skal jeg teste neste gang :)

   Slett
 2. Så flott den ble i rosa, skjønne knapper. Har strikket litt av det garnet og er også passe fornøyd, men fryktelig udrøyt er det iallfall! Happy Knitting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja kan ikke si at 1 nøste varer så lenge :)

   Slett
 3. Synes denne ble kjempefin jeg, herlige farger:)

  SvarSlett
 4. Så fin! Jeg liker osloanorakken veldig godt. Har kjøpt inn garn og mønster til den, og den står på lista...;) Tipper fargen og knappene falt i smak:-)
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Osloanorakken er veldig fin, og veldig grei å strikke :) Det blir nok ikke den siste jeg strikker. Lykke til med din Osloanorakk!

   Slett
 5. Nå har eg kost meg på oppdagelsesferd på bloggen din. Utruleg mange flotte bilder og modellar, og ikkje minst kjekt med strikkefakta! Denne vil eg følga!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingenting er kjekkere enn å få slike tilbakemeldinger! :)

   Slett
 6. Så fin denne er! Likte godt fargekomboen, men veldig kjedelig når garnet klør da! Genseren ligger på to-do lista mi, spørs bare når jeg får tid, mellom alle andre prosjekter ;) Kjempefin blogg, har lagt deg til leselista mi jeg og ;)

  SvarSlett