24. januar 2013

Umaro er ferdig

Jeg lider av en sykdom hvor jeg ikke klarer å fullføre et prosjekt om gangen. Tror ikke jeg er den eneste som gjør det! Det ender ofte med at mange prosjekter blir liggende måned etter måned uten at de blir ferdigstilt. 

I følge Ravelry så startet jeg på Umaro 29 juli 2012. I går klarte jeg endelig å fullføre det, nesten et halvt år etter. 

Det er vel mitt første engelske strikkeprosjekt, og jeg syntes at mønsteret så noe vanskelig ut da jeg skulle starte. Har en del sperrer for engelske oppskrifter, for jeg synes de ofte ser så uforståelige ut. Etter å ha lest gjennom og sett hvordan mønsteret skulle strikkes, fant jeg ut at dette ikke var så vanskelig som jeg trodde det skulle være. Vrange og rette masker pluss litt fletting, dette hadde jeg da vært bort i før! Jeg valgte å strikke en babyversjon av teppe, som egentlig er et ganske stort teppe. Jeg hadde 12 nøster Nepal liggende, så tenkte at dette var et prosjekt jeg kunne få bli kvitt litt garn. Hvis jeg ikke tar helt feil så har jeg brukt ca 7.5 nøster.


                                         Nydelig mønster
                                              Teppet måler ca 73x58 cm

Jeg kunne godt tenkt meg å strikke dette teppet på enda tynnere garn, men det får bli en annen gang. Har flere prosjekter liggende som bør prioriteres før jeg strikker et nytt teppe.


Strikkefakta:

Mønster: Umaro av Jared Flood
Pinnestørrelse: 6mm
Garn: Nepal fra Drops
Antall nøster: ca 7,5

(Mønsteret finnes inne på Ravelry)
6 kommentarer:

  1. Kjempefint! Sånt vil eg o strikka :)

    SvarSlett
  2. Oj, det var helt nydelig! Selv om det tok sin tid så var det jo bra du fikk fullført det! Lider også av den samme sykdommen forresten;-)

    SvarSlett
  3. For et nydelig teppe!Jeg har selv litt "skrekken" for engelske oppskrifter, men det er vel bare å hoppe i det :-)

    SvarSlett